Birgitha Syse Gunadasan starter som ny praktikant i MUST

article image

Hvert semester ansetter MUST en praksisstudent. Praksisordningen er til for å gi studenter en smak på læringsarenaen og hverdagen arbeidsplassen har å tilby. I år er det jeg som er så heldig å få være praktikant hos MUST.

Jeg er 22 år gammel og startet på bachelor i Sammenliknende Politikk (SAMPOL) ved Universitetet i Bergen høsten 2019. Gjennom praksisordningen bachelorprogrammet tilbyr, ønsker jeg å utvikle og utfordre meg selv mens jeg får en bedre forståelse for arbeidslivet. På fritiden er jeg engasjert som leder for Politisk Utvalg for Økonomisk Rettferdighet i KFUK-KFUM Global, jeg leder ledertreningskurset LiV-kurs for ungdom, deltar i strikkeklubb og er glad i planter.

I en tid som denne - hvor verden globaliseres, vi reiser mer og der morgendagens transportmuligheter utvikles - er fremtidsrettet innovasjon viktigere enn noensinne før, og stiller kommunene og andre virksomheter for mobilitet overfor viktige oppgaver. Disse oppgavene brenner jeg for å være med på å løfte! Jeg ser fram til et helt annerledes semester og er glad for at MUST ønsker meg velkommen høstsemesteret 2021.

I min visjon for fremtiden ligger blant annet bærekraft, innovasjon og utvikling. Denne visjonen håper jeg MUST vil være med på å utvikle og konkretisere.

I MUST vil oppgavene mine hovedsakelig bestå i å oppdatere nettsiden vår med nyheter, delta på digikoker og hodekoker gjennom Innolab, og lære mer om og følge med på prosjektene i Livinglab.

Lurer du på noe eller har lyst på kontakt med meg, blir jeg glad for å høre fra deg!